Deschiderea restarurantului i-a dat ceva bătăi de cap Ralucăi, mai ales că locația era undeva la munte, era undeva la munte și trebuia să varieze meniul în funcție de anotimp. Clientul face comanda on-line, plătește, rezervă loc.

Auzi Maria , tu la cine ai apelat când ți-ai deschis, hotelul. Ți-am spus că vreau să știu mult din ce înseamnă activitatea acestui restaurant, să se  desfășoare on-line .

– Intră și tu pe Expressoft Technology care dezvoltă servicii soft pentru firme mici și mijlocii, citez că sunt la ei pe sitte:POS, eCommerce, PMS, managementul comenzilor, sisteme de inventariere si control, CRM, ERP si instrumente de raportare, impreuna cu cele mai noi echipamente hardware, toate acestea fiind parte a unei solutii calitative si integrate.Altfel spus pe înțelesul tău poți primi suport tehnic 24/7, inclusiv marcaj mobil , probabil ceva acces la platformă dar pe mobil. Spuse Maria .

Adică pot găsi să fac cu ei și varianta on-line. zis Raluca .

Da, oferă soluții pentru ce vrei tu . Îți trebuie un soft pentru restaurante , prin care să controlezi fluxul clienților, prin care să poți gestiona rezervările on-line, așa fidelizezi clienții si îi faci să vina mai des pe la tine.Pot creea diferite metode de plată pe telefon, plus că pot face rezervare on-line în funcție de locurile libere. să prsupunem că verde e pentru liber și roșu pentru ocupat. totul se desfăsoară pe calculator și comanda doar vine la masă,Bonurile de plată se emit pe fiecare cleint..

– Sună interesant , dar tu de unde știi treaba asta ! zis Maria.

– Pâi mi-am făcut și eu același lucru, dar pentru hotel și intenționez să văd dacă pot face la fel și pentru resaturantul hotelului, ca atunci când clientul coboară la masă, dar să primească ciorba și să plece.

Da interesant , mă scapă de multe griji, acest soft… zise a gânditoare.

Cred că pot să-ți ofere soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale , POS restaturant , gestiune stocuri.

După terminarea discuției, Raluca se așează la calculator și analizează problema pe hârtie, încercând să îți imagineze cam cum ar trebui să arate soluția , în on-line și offline. Mai întâi trebuia să acomodeze cu ideea, și noțiunile soft pe care într-un fel trebuia să le învețe.

Încearcă să afle mai multe despre problema care o frământa constructiv , dar vroia să știe dacă ideea a fost implementată și  la  alte firme, ca să  vadă cam cum ar asta raportul pierdere câștig. Nu putea să estimeze acest lucru pentru că, nu putea. Rămânea să se bazeze doar pe forțele ei și pe ce avea să facă de aici înainte.

Timpul a trecut , evemintele deschiderii restaurantului s-au ascuns undeva în negura timpului și totul pare acum doar un vis frumos ce a prins arpi.

Restaurantul merge bine, clienți vin cu plăcere, Raluca este cea care sortează și aranjează meniurile, le afișeajă cuminți pe sitte, optiunea meniul zilei a mers foarte bine la început. Acum clienții sunt care îi sugerează ce anume să facă la meniul zilei, prin diferite concursuri organizate la sfârșit de săptămână, la sugestia lor.

 

Articol scris pentru Superblog