Un drum numit aventură la capătul pământului

 
 

Bună Raluca, ce mai faci, ce mai zici? Hai să plecâm nu te mai iau pe ocolite? zise Maria

Unde vrei să la teatru la film, la mare ? zise Diana.

Departe de lumea dezlănțuită! Nu măsura viața în numărul de respirații ci în numărul de clipe care ți-au tăiat respirația! deviza Extreme travel 

Cei cu care au fost verii tăi la Capul Bunei Speranțe., cei care organizează excursii personalizate , pentru orice zăpăcit cu doage lipsă ca tine ...râse Diana.

Îți surâde ideea , lasă că nici cu tine nu mi-e rușine, nici tu nu ai toate tiglele pe casă când e vorba de turism de aventură. Let s go de-om mere! zise Maria .

Noi două și-o umbrelă, Excursii în munții României, nu prea , îmi place muntele, dar eu ar trebui să fiu teleportată pe munte, în Samothraki,  ați urcat doar voi. Zise Diana.

Bine , deci nu vrei munte, te las pe tine să alegi ! zise Maria.

Eu vrreau să mergem la căpătul lumii și pe mine să mă uiți acolo, că aici nu am de ce mă întoarce! Zise Diana.

E hai lasă gândurile negative. Acolo mergem, dar te aduc înapoi. Au o excursie la capătul lumii, unde vizităm două țări Chile și Argentina . Zburăm cu avionul, acolo unde Atlanticul se întâlnește cu Pacificul, spre capitala Tării de Foc,navigăm spre canalul Beagle, ne jucăm cu pinguinii. Spre final ajungem la Santiago de chile., de acolo la Buenos Aires spre casă. menționează itinerariul Maria.

Sună bine , câte zile ?! întreabă Diana.

Avem de ales între 14 sau 18,ce alegi, 18 presupun! zise Maria .

Bine mergem pe 18 și mâine îi anunț că mi-au luat bilet așa că  du-te fuguța și ia-le ca să nu facă mutre ! zise Diana entuziasmată.

Zile au trecut repede , mai erau doar 5 zile până la îmbarcarea în avion  si fetele erau foarte nerăbdătoare,  cumpăraturile pentru aventura lor erau pe sfârșite de mult, doar nerăbdarea era la cote maxime. Până să ajungă la avion mai aveau de suportat câteva zile la serviciu, dar gândurile lor erau în cu totul altă parte decât la muncă.Azi se hotărâseră să facă o mică excapadă în parc cu harta în brațe pentru a studia  pentru a mia oară locurile pe unde aveau să meargă.

Tu știi pe unde aș vrea eu să pe merg pe Acongaguae cel mai înalt vîrf din America de Sud.! zise Maria visătoare.

Eu te cred, dar pentru asta îți trebuie execițiu și nu cred că îl ai! Mai bine te-ai orienta spre munții noștrii, Nici ei nu sunt de aruncat și avem ce vizita. Zise Diana.

Dacă am putea să trăim doar să ne plimbîm să facem ce vrem fără să fim constrânși de nimeni și de nimic , ar fi tare bine. zise Maria nostalgică.

Din păcate pentru unii nu este atât de permisibil! Nu pica în butoiul de melancolii. Ai reușit să iei aparatul foto de la sor-ta! întreabă Diana.

Nu! O să facem cu telefonul, că de asta e! zis e Maria.

Mi-am cumpărat eu, în rate și e deștept ca noi! zise Diana râzând.

Ziua mult dorită a venit! Azi erau în aeroport cu restul grupului și mai aveau  două ore până la avion.

 

Articol scris pentru Superblog .

 

.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *