Am început activitatea on-line în anul 2013, dar nu știam prea multe, unde vreau să ajung ce vreau, ce vreau să scriu. Inițial vroiam să scriu despre altceva, dar cum toată lumea era/este   expertă în acel domeniu, a se înțelege să: se pricepe, am renunțat la ideea, mai aruncam câteo poezie. Scriam de mică, caietele erau martori tăcuți ai gândurilor mele.

Am încercat să caut platforme on-line free BLOGSPOT, dar nu-mi plăcea interfața, iar modul de lucru mi se părea greoi, pentru că nu m-am acomodat cu platforma, am renuțat la idee.

Am continuat cu Wordprees, care mi se părea mult mai prietenos și le-am rămas  fidelă și azi. Modul de lucru se îmbunățește  zi de zi. Cu timpul am învățat să lucrez, dar nivelul  mediu. din acest motiv am stat în anonimat, mi se părea mai convenabil.

Numele de hoinariprinviață , se referă la oameni, care sunt, cum sunt, pentru că sunt și trebuie să-i acceptâm ața cum sunt !

Au început  să apără,  comentarii, like-uri, creșteam ușurel și stângaci. Prin 2016, am cumpărat subdomeiu de la WordPress. Engleza mea și știința lor s-au înțeles perfect timp de un an, despărțirea s-a lăsat cu lacrimi englezești, că mă  tot întrebau de ce  vreau să plec. Prietenii mei,  IT-știi, de o viață, mai bine de 30 de ani  și care au sitte-uri bine  aranjate pe internet au început să mă îndemne să trec , domeniu, dar nimeni nu știa să-mi spună  ce să fac  concret, iar  eu nici atât.  Nu pricepeam un cuvânt din limbajul lor haotic: Scrie SEO, treci pe domeniu ro.Fă nu știu ce ! Blogul tău arată ca o ciortă ! Sfaturi prietenești, dar care mi-au prins bine! 

Pe subdomeniu, de la Wordprees, nu-mi plăcea cum se derulează pagina ca un ghem de lână cu care se joacă mâța mea și pănă  ajungi la final te plictisesți . Negăsind răspuns la întrebările mele, mi-am decis să-mi cumpăr domeniu ro , aceea a fost recomandarea

În cele din urmă, mi-am făcut curaj și mi-am cumpărat domeniu și hosting , dar până  să  am  învățat ce înseamnă fiecare, a trecut vara, la modul serios.

 

Domeniul,  este cumpărat pe un an de zile, la anul va trebui să fac  prelungirea  domeniului, dar pănă la  vară mai e ceva timp și probabil voi reuși să învăț și acele noțiuni încă străine  mie azi, la patru  luni de la cumpărarea domeniului.

On-line-ul,  este frumos pentru cine face ceva ce-i place și bebelușii merg de-a bușilea și apoi cresc mari, cam așa mă simt eu în on-line, acum .

 

Articol scris pentru Superblog