Diana, aruncă o privire, ar trebui să facă ordine în șifonier,  pe principiul: Asta îmi place asta, nu-mi place, asta pleacă la plimbare. Mda, să-l întreb pe iubi să vedem ce zice și  el… dar iubi nu răspunde, îi lasă un mesaj și spune că are surpriză pentru el. Vreau să schimb garderopa și o să încep cu blugii, am slăbit și toți blugii  sunt mari, deci adios vechile perechi de blugi, mai păstrez una ! 

Iubi, primește mesajul și zâmbește: Am văzut! Tu oricum ești frumoasă, așa că îți doresc spor săptămâna viitoare în garderopă, vin acasă mâine și apoi plec în delagație, dar vorbim acasă.  

Ea zâmbește! Sâptămâna viitoare scrie JEANS pe tine să vedem cum te descurci !

De obicei, își pregătea de seară ținuta pentru a doua zi, dar după concediu: Nexam chef ! 

Luni : Ținută lejeră!

Ce-ar fi să abordez eu pentru o ținută lejeră ?Singura pereche de blugi negrii, cu helanca vișinie și ghetuțele, geacă, rucsac și: Go la muncă, gecuțaa! 

Marți : La o cafea cu prietenii dragi ! 

Tema zilei de azi va fi: evadează cu prietenii . Ne uităm lung la singura pereche de blugi damă rămasă prin șifonier, zâmbim fericit la  culoarea preferată și după muncă fugim la o cafea cu oameni dragi. La blugi voi asorta, cămășuța asta maro care arată superb, ghețele alea  cu toc mic, și gecuța cu imitație pentru de piele de culoare bej,  gata de drum pentru cafea. 

Miercuri: Film cu fetele, dacă iubi e departe !

Trebuia să mai fi păstrat o pereche de blugi! De asta schimb cu bluza albastră cu mâneci largi la care adaug o pereche de încâlțaminte de damă de culoare neagră, și geaca vișinie de piele.

Joi : Ținută sport, că de la serviciu fugim la sală! 

Bine că se termină și sâptămâna! Azi, la acești blugi care mă chinuie de o săptămână o să pun o helancă, văd mâine dimineață culoarea,mi-ar prinde bine  în rucsac o să arunc echipamentul sport ! 

Vineri : O zi de cumpărături !

Pentru cumpărături nu-mi trebuie ținută de gală, așa că  adidași, o helancă, geacă și gata de mers la o plimbare prin mall. 

Sâmbătă : O plimbare cu copii prin București ! 

Dacă tot e cu jocuri și jucării pentru copii, ce-ar fi să pun eu repejor ceva lejer pentru mâine, precis princhindeii Luizei or să mă alerge prin parc ca pe niște mingii !  O să îmrpumut ce va din zilele anterioare, poate o pereche de adidași sau niște pantofi cu toc. 

Duminică : O fugă la mare , să văd cum arată marea  în noiembrie ! 

Ce săptămănă! Mă duc la mare să -mi iau iubitul, cu adidași, blugi și o  geacă, rezolov și chinul meu de săptămâna asta mai renovez gardepoa la anul .

Săptămâna a trecut repede, la mare o astepta iubitul cu  două perechi,  de jeanși drept premiu pentru sacrificiul făcut în această  săptămână, de care ea s-a bucurat foarte mult.

 

Articol scris pentru Superblog.