Familia Enescu Luciana și Lucian, dorea de mult să scape de viața aglomerată de la blog și doreau  o casă la curte. Viața la bloc nu e de multe ori , cea mai relaxantă, așa că confortul unei case la curte se dorea de mult. Au reușit în cele din urmă să se mute în casă nouă, patru camere la etaj , baie. La parter un living spațios lângă bucătăria mare unde puteau întra și 12 persoane, se putea pune și o masă pentru copii, astfel încât să fie sub supravegherea directă a părinților. Până să găsească modelul de casă dorită au colindat ceva, dar în cele din urmă au reușit să găsească un  teren în Pipera . Luciana era pasionată de bucătărie își dorea, una spațioasă și pentru gătit  prietenii,  Fiecare colțisor din casă a fost mobilat cu produse de la SOMPRODUCT, s-au înțeles să lase bucătăria la urmă, pentru că amenajarea ei  va dura mai mult. Ustensilele de bucătărie trebuie alese cu grijă, așa că fiecare  componentă să fie așezată astfel încât și după un cutremur să poți găsi cratiță dorită,   cuțitele, tacâmurile , fețele de masă .

Mobilarea casei, a camerei copiilor au fost făcute cu ajutorul produselor de la Somproduct , ieri un magazin on-line, azi un concept în lumea mobilei.Oferă produse de calitate adaptate în funcție de cerințele cumpărătorilor. Cu ajutorul lor fiecare cămin poate avea un suflu nou, atunci când vine vorba de articole care să îmbine originalitatea și confortul. Pentru fiecare colțisor din cămin poți alege, materiale și texturi  în funcție de ideile și dorințele tale.

Firma pune la dispoziție un consultant, care poate să îți ofere sfaturile necesare, pe toată durata procesului de mobilare .

  • Ce faci, draga mea ? o întreabă soțul
  • Bucătăresc ca de obicei dragul, s-au anunțat Ioneștii și Popeștii la masă și mă gandeam să oraganizez un pe aici, meniuri și alte cele. Când ajungi acasă, am nevoie să mă ajuți cu aranjarea meselor și scaunelor de bucătărie ? zise ea.
  • Da ce iubire, vin azi! întreabă el mirat de agitația soției.
  • Nu dragule, vin dumnică! zise ea.
  • Păi și ce atâta grabă și nerăbdare. întreabă el mirat.
  • Vreau să fac curat în dulapuri, oalele astea mi se par vechi, trebuie să le aruncăm . Prosoapele de bucătărie vreau altele, așa că te rog să cumperi tu  ca să avem noi, pentru musafiri. Vreau alt set de farfurii ca să fie unul nou, căni nu avem nevoie . înșiră lista de produse necesare, pentru schimbarea imaginii băcăteriei.
  • De vesela pentru copii ești mulțumită! Tigăi și boluri ai destule? zise soțul un pic enervat, de situația expusă mai mult decât aiurea … de soție . De gătit ce le gătești că asta vroiam să îmi spui , nu cum aranjezi tu bucătăria și ce lipsuri ai !
  • Te-am enervat văd bine?! zise ea iritată. O să fac un chec aperitiv cu ciuperci, piept de porc cu sos dulce picant și garnitură de legume la cuptor, iar la desert o prăjitură albă ca zăpada că știu cât îți place .
  • Gata, iubito, numai sunt supărat vin acasă cu tot ce vrea suflețelul tău și promit să fiu cuminte, când îți dorești ceva pentru bucătărie. zise soțul savurând imaginar meniul care avea să fie la cina cu prietenii.

Atunci când faci un lucru care îți  place e normal să ai și pretenții, iar ea era passionată de bucătărie, renunțase la serviciu și îți deschise un restaurant, dar cel mai bine se simțea acasă, acolo era oaza ei de liniște. Mulțumirea familiei era și mulțumirea ei.

 

Articol scris pentru Superblog proba 3