Iarna este sezonul în care oamenii încearcă să păstreze în casă aceeași câldură ca vara, când se plâng de câldură. 
 

Iarna, este supărată, s-a hotărât să plece mai devreme de la poli, s-a certat cu surorile ei și dorește să ia oamenii prin surpindere, a fost marginalizată de celelalte surori ale ei, sau asta simte.

Diana și familia ei, sunt fericiți că au reușit să încheie actele pentru casă, dar acum în prag de iarnă trebuie să facă rost de un certificat energetic pentru aș transforma casa într-un templu al siguranței așa cum spune proverbul.

Azi, trebuia să aibă întâlnire cu agentul îmobiliar, care îi va da toate datele pentru a putea face rost de un cerrtificat enrgetic ieftin  și rapid pentru a se putea apăra de eventualele geruri ale iernii. Următorul pas era un audit energetic, care se va încheia tot cu Emerned Impex SRL după ce formalitățile de cumpărare, sunt finalizate.
O casă fericită, este o casă cu cele puțin o pisică ! 
Centrala termică este prima prințesă din casă,  s-a instalat cuminte în bucătărie, azi și-a permis să pornească și să deranjeze pisoiul , care nu suportă să fie trezit de nimic. Când a pornit centrala, acesta a fugit repede după dulap, iar când s-a liniștit a certat împrimanta care se pregătea să scoată niște foi, In casa aceasta sunt fericit, pentru că toată lumea mă iubește, doar eu nu sunt fericit pe zgomotele pe care mi le dă tehnologia asta … îți spuse pisoiul supărat peste măsură de anumite zgomote.
Căminul cu un singur copil e o casă pe un mal de nisip 
Diana, trebuia să meargă la medic pentru a-si putea confirma bănuială, de a i se adeveri un gând care o fericea de ceva timp. Bănuielile i se adeveresc, iar  ea merge fericită spre casă în dorința de a-și anunța soțul că vor devenii părinți. 

Iarna în furia ei, lasă în urmă frig și ger! Zăpăda e sufocată de puteerea frigului nesuferit, care nu lasă nici măcar oaemnii să se bucure de frumusețea ei. Iarna uită, că ea e supărată doar pe suroile ei mai mari, iar oamenii sunt nu sunt vinovați cu nimic, dar de obicei doar cei nevinovați plătesc sugrumați părcă de dreptul la replică ce le este înterzis. 

Casa Dianei, este apărată de gerul și iarna ce vrea să apără. Pentru ei acasă este un loc de liniște deplină, este locul unde bei seara o cafea sau te lași vara mângâiat de razele soarelui, acolo unde citești o carte și te  lasi furat de  lectura  ei.

Casa este locul unde primești zâmbete, respiri iubire, pentru că: nicăieri nu-i mai bine ca acasă. 

 

Articol scris pentru Superblog