Obișnuim să sărbătorim femeia doar de 8  martie, apoi uităm repede. Femeia are o imporțantă deosebită în viața noastră. Ea este mama, sora, prietena, vecina, șefa, vecina, colega.  Dacă nu ai timp să îi cumperi o floare, atunci îi poți cumpăra flori de la o florărie online.    

Un astfel de buchet i-ar aduce un zâmbet pe chip. Dacă a avut o zi tristă, atunci e și ea tristă. Femeia o întâlnim în literatură, în poezie, proză, piese de teatru.

Ziua de 8 martie se apropie, bărbații din departamentul de comunicare,  doar 3 la număr se agită ciudat. Vor trebui să cumpere flori pentru colegele de  serviciu, șefa. Nu știu ce să cumpere, un buchet de zambile, e ieftin merge și ai scăpat de grijă. O colegă, de la contabilitate este chemată pentru a le ușura calvarul. Diana, le recomandă o  florărie online, pentru că, așa florile vor ajunge mai repede la destinatare.

Cei 3 bărbați, se uită ciudat la propunerea ei și ajung la concluzia că mai bine să  trimită un buchet de flori la domiciliu, pentru mame.  Mama, e cea mai importantă și dulce femeie din viață unui om. Mama te iartă și te ceartă în fiecare minut. Pentru soție, ar trebui să facă un contract cu un curier flori, pentru trimitere de flori, comenzi  flori săptămânal  până la sfâșitul anului. Ar face-o, să zâmbescă mereu, iar cea  mai mică ceartă i-ar arunca zâmbetul pierdut în urma discuției.

Pentru asta, ar trebui să caute o florărie cu livrare. Google, sursa salvatoare!  Se opresc din căutări pentru că, soluția le vine tot de la ea, colega. Le recomandă Interflora, una din cele mai bune florării cu livrare, care livrează flori online, rapid urgent și fără întârziere. Le spune povestea unui văr, care și-a fericit viitoarea mireasă și a făcut comandă  flori cu lvrare  timp de o lună , lunea, ziua infernală din calendar,  apoi a cerut-o de nevastă, sâmbătă, ziua cea mai scurtă.

Se uită ciudat la ea , când le arată ultima livrare de buchete pe care vărul ei,  l-a cerut de la Interflora, florăria care aduce zâmbetul pe chipul oricărei femei, când e vorba să facă livrări . 

 

 

Băieții se uită plini, de respect și admirație la ea, îi iau sfaturile ca atare. Apoi își propun să îi facă  o sugestie colegului lor de la PR, să ia legătura cu Interflora, poate îi va face cumva o surpriză îndelungată. Aurel, zâmbește la propunerea lor și este de acord, ia legătura repede cu cei de la florăria online și comandă buchete de flori timp de 6 luni în fiecare zi de 8, dacă tot sărbătorim femeia pe data de 8, de ce nu ar primi și ea flori pe 8… în fiecare lună.

Băieții copiază ideea, și fac același lucru pentru mame și surori. Apoi, ziua de 8 martie, vine și toate femeile din viața lor primesc flori. O zi,  care va veni și va trece! Doar că, în lista de femei fericite de la Inteflora există câteva care vor fi fericite, un timp mai îndelungat.

Zâmbește la această ideea . Știe că îi va plăcea, iubitei lui, îi scrie câteva cuvinte :

Când femeia zâmbește, e ca și cum ea ar înflori.

Dacă e tristă atunci, e o floare fără culoare,  

Când iubește, e un răsărit de soare .

Uneori femeia e un anotimp ploios, dă-i o floare!

Apoi va fi toamnă, apoi  primăvară.     

Femeia nu e floare fără culoare ! 

 

Articol scris pentru SpringSuperblog -proba 4