Zece produse pe care ar trebui să le ai în garderopă

Lista produselor care pot exista în garderopa unei doamnei poate fi lungă, dar de data aceasta ne referim doar la 10 produse .

O doamnă trebuie să îngrijită și când se duce la pâine, neglijența în aspectul vestimentar nu trebuie să țină cont nici de vreme, nici de stare sufletească, nici de bărbatul care i-a fript sufletul .

1.Sacoul 

Ca și piesă vestimentară sacoul ar trebui să fie nelipsit din garderopă, pentru  simplu motiv că se poate asorta bine atât la fustă cât și la pantaloni, cu o pereche de pantofi cu toc, platformă. Culoare poate ca reper nelipsita culoare neagră, dar și unul sau două de alte culori: roșu, roz , ușor de sortat .

2. O pereche de pantofi cu toc


Pantofi cu toc subtire din colectia Answear.

Pantofi negri cu toc ,eleganți sunt de nelipsit. ușor de asortat,  indiferent de natura evenimentului. Se pot lua ușor și într-un bagaj,se asortează cu rochie de culoare elegantă,  un plic șic nu  va sta departe de privirile ucigătoare de admirație ale doamnelor, colege eveniment. Nu doar pantofi de culoare neagră, pe ideea de pantofi elegant, mai poți  accesoriza raftul de încălțăminte, cu pantofi de altă culoare, eu am ales un mov degrade.

3.Rochia neagră

Câte rochii ar trebuie să fie în garderopa unei doamne și ce culori trebuie să aibă ele. Grea întrebare!? Pentru că, o doamnă care se respectă, are pentru orice situație soluția vestimentară la îndemnă. Rochia elegantă neagră este una acele piese vestimentare, fără de garderopa ei  ar fi goală. O spun din experință proprie, nu avem, dar avem nevoie, așa că am cumpărat la urgență, una când am avut nevoie.

4.Geantă  plic 

Geanta de ocazie trebuie să fie micuță, frumoasă, încăpătoare,  este geanta  care te poate însoți la un eveniment indiferent de natura lui. Ea este geanta un pic diferită cea pe care o porți zilnic la serviciu. Diferența între cele două, este la ocazii nu poți lua cu tine tot șifonierul și atunci te limitezi doar la strictul necesar .

5. Ghete

Când vine vorba de ghete, atunci e clar că vremea nu este pritenoasă, că vara a trecut și vremea rece se arată la orizont. În privința ghetelor, ele se pot asorta ușor, atât la fustă cât și  la pantaloni

6. IIa – în categoria bluze și cămăși

Deși iia este un imn național, când vine vorba să ne definim sau să nediferențiem de ceilalți prin ceva, e bine să existe în șifonier. Anul acesta am fost pusă de câteva ori în situația de a avea nevoie de o iie, dar ea, nu era în acasă. Am fost și am cumpărat-o în ultimul ceas și a prins bine. Concediul l-am făcut în Grecia și acolo fetele din grup, la o seară pescărească au îmbracat-o . Eram… fetele din Samothraki.

7.Blugi 

Blugi nelipsita piesă vestimentară din garderopă. Se pot asorta cu ușurință la o ținută lejeră, dar și ținută puțin sofisticată. Sunt genul de pantaloni care pot fi asortați cu un sacou sau un pantof elegant, pentru mers la serviciu, dar și pentru mers în parc la o plimabre la care pui simplu, o pereche de adidași și un hanorac

8. Adidași sau pantofi

Adidași întră în categoria sport, deși dacă ar fi să îi clasific în vreun fel și ei pot fi: adidași cu care mergi la sală, adidași cu care  urci crestele însorite sau nu, ale munților, adidași de stradă. Indiferent de misiunea pe care o au acesști pantofi sport, nu pot fi lipsi.


9.Costum de baie

Iubitori de apă sau bălăceală, trebuie să aibă la  îndemnă undeva costumul  de baie , fie iarnă, fie vară. Iarna poți fugi la o piscină și atunci utilitatea lui își va spune cu ușurință cuvântul. Vara, e vară și oricum ai nevoie de el.10 Paltonul


De preferat să stea la vedere , deși e specific pentru vremea rea,  paltonul nu trebuie să lipsească din sifonier.

Articol scris pentru Superblog - proba 1

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *